euterpe

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Zlé veci sa stávajú len cudzím ľuďom

Zostala som zaskočená vlastnou reakciou. Chalan, ktorého som stretla pred mesiacom na svadbe, kamarátkin švagor. Objavil sa na stránke nezvestných ľudí. Vlastne som sa s ním rozprávala dokopy možno 20 minút. Nie je to môj kamarát. A predsa ma tento fakt zasiahol.


Rodina, ktorá je strachom bez seba a je bezmocná. Stále na nich musím myslieť. V tomto momente s ním môže byť čokoľvek. Čím to je, že si myslíme, že takéto veci sa stávajú len neznámym ľuďom a sú v podstate len titulkami v novinách ktoré pohľadom len preletíme? Veľa vecí berieme len tak, zadarmo a samozrejme. Rodinu, priatelov, zdravé deti, strechu nad hlavou.

Takisto rodina s postihnutým Tomáškom. Určite si takto nepredstavovali svoj život, keď sa brali. A predsa, vďaka, či napriek všetkému majú jedno z najkrajších manželstiev okolo mňa.

Na Matematických modeloch v demografii zostavujeme úmrtnostné tabuľky. Pravdepodobnosť prežitia 30 ročného muža je 99 percent. A predsa sa to stalo nám.

Nechcem sa vyplakávať. Chcem len, aby ste sa po prečítaní tohto minipríspevku zamysleli. Čo všetko máte a ani o tom neviete.

amor fati | stály odkaz

Komentáre

  1. eutep.,
    to je dobra pripomienka,kym nepride na psa mraz,tak houby vie...
    publikované: 09.12.2011 13:55:07 | autor: bonnie (e-mail, web, autorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014