euterpe

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

O žabkách a rôznych podobách lásky

Nepomôžem si, ale tento typ vztahu mi evokuje vždy to, že típek si potrebuje buď niekoho narazit, a takáto mladá naivná holka je ideálny terč jeho dojemných amorových šípov, alebo si proste nevie zohnat rovnocennú ženu. Možno je tu ono malé percento výnimiek, ale to si mojou zrejme príliš skazenou myslou ani neviem predstaviť

Prednedávnom som stretla holku, ktorá chodila kedysi k nám na detský klub, ktorý sme robili s Ifnou a Dadou pre decká z okolia.Verča.

 

Zmenila sa. Z blond vlasov sa stali odrastené čierne. Kedysi to bolo zlomené dievča,ktorému zomrela mama v najkritickejšom veku.Teraz to bola, pre nedostatok lingvistickej zásoby vrámci slovenčiny, povedzme, žena.Má 15.

Rozprávame sa. Že ide k frajerovi.Frajer má kolko? 22.Snažila som sa pokračovat v konverzácií a nezadrhnúť sa balzamom na pery,akoby ma to ani trocha neudivilo. Ono to asi je normálne, šak čo už ja viem o normalite.Prd.

 

Nepomôžem si, ale tento typ vztahu mi evokuje vždy to, že típek si potrebuje buď niekoho narazit, a takáto mladá naivná holka je ideálny terč jeho dojemných amorových šípov, alebo si proste nevie zohnat rovnocennú ženu. Možno je tu ono malé percento výnimiek, ale to si mojou zrejme príliš skazenou myslou ani neviem predstaviť. A pre žabku je to ružové z neba, že môže  všetkým kamoškám hovorit, že má "chlapa" s velkým Ch. Len či fakt s velkým.To nech už si poriešia oni.

 

Môj frajer má 21. Ja budem mať 22 o 3 mesiace skôr ako on.Chápete, mám zajačika a baví ma hovoriť to.  A predstava,že on by si miesto mňa teraz našiel nejakú 15ku je celkom vtipná.

 

Ale veď čo, láska má zmysel pre humor. Často trpký. Napríklad v  podobe svadobného oznámenia bývalej priateľky môjho brata, z ktorého sa až tak neviem tešiť. Aj keď uznávam že má 33 a zrejme chce zažiť malé behajúce tvory okolo jej sukne.

Alebo v podobe Tomášovho vzťahu, kde je jasné, kto tam vládne železnou rukou a každá štrbinka na vlastnú voľu  je za krátky čas odhalená a zaistená vyhrážkami o mesiaci bez sexu. A s takouto vyhrážkou sa nedá nevyhrať nad akýmkoľvek mužom. Apetít zajaca a sebaovládanie  e na mínus nekonečno. Nula.

 

 

Láska je vtipná, ale niekedy až príliš. A ja sa len pozerám okolo seba a nerozumiem. Ale nejak sa na tom neviem zasmiať, lebo mám pocit, že to by už bol sadizmus.


amor fati | stály odkaz

Komentáre

  1. takých kombinácií
    je viac, nie je jediná. Vieš, tvoj frajer je inteligentný a potrebuje k sebe samostatnú bytosť, s vlastným názorom a nie dieťa. Tiež poznám dievčinu, 14-ročnú, tenkú a neduživú, ktorá sadá do auta k svojmu 23-ročnému právnikovi...a mama, ked jej našla prezervatívy v šuplíku, sa potešila, že je tak zodpovedná a sa chráni.
    Títo típci jednoducho smerujú k pedofílii, dievky si pripadajú úžasné, ale čoskoro budú vymené za mladší model. Ony sa otrasú a nájdu si ďaľšieho trtoša, možno staršieho, ako mali...
    publikované: 22.01.2011 10:30:30 | autor: matahari (e-mail, web, autorizovaný)
  2. euterpe
    Tiež mám kamarátku, ktorá keď mala 15, chodila s 30 ročným frajerom. Vzťah im fungoval asi 3 roky a potom sa rozišli. Ona začala chodiť s iným (už so svojím spolužiakom na strednej škole). No a nedávno sa rozišla aj s ním. A ten (teraz už má asi 38 rokov) si vraj odvtedy nikoho iného nenašiel, že vraj sa ešte s rozchodom nevysporiadal.. Akože trochu sa nad tým čudujem, ale je mi to vtipné. A nie je škaredý, úplne normálne vyzerá, ma dobrú prácu, všetko.. Ale na dĺžku jeho ch... som sa jej teda nepýtal - po prvé, ani ma to nenapadlo a po druhé, mohlo by to vyznieť rôzne :D (akože som gay, čo nie som) .. ale čo už, vzbudila si vo mne v tomto zvedavosť.

    Mám tiež ďalšiu kamarátku, ona 24, on 33 a idú sa brať.

    A keď chodíš s o 3 mesiace mladším, to nie je zajačik, to by musel byť mladší aspoň o 5 rokov, žeby sa dal nazvať zajačikom :))
    publikované: 22.01.2011 11:07:10 | autor: helloboy88 (e-mail, web, autorizovaný)
  3. a ešte
    ma napadol ten prípad, kedysi sa to riešilo v správach. Nejaká mladá (necelých 30 rokov) pornoherečka si vzala za muža nejakého vyše 70-ročného zbohatlíka. Zomrel pri sexe a ona zdedila veľké množstvo majetku.. Jeho rodina protestovala. Starý si chcel ešte trochu užiť. Ona tiež (hoci asi až po jeho smrti).
    publikované: 22.01.2011 11:11:46 | autor: helloboy88 (e-mail, web, autorizovaný)
  4. .
    ano, s tym zajacikom som si skor robila srandu, je mi jasne ze on uz je velky zajac :)

    24 a 33 mi uz nepride tak odveci, vlastne to je v pohode, clovek sa najvaic psychicky meni asi medzi 15kou a 20kou. Poznam viac takychto parov a su normalne fungujuci, lebo ich level zmyslania je rovnaky.
    a ten 38 rocny tipek..je to zaujimave, hovroim ze je tu to male percento, kedy je to mozno fakt laska, aj ked ja to nedokazem pochopit.

    matahari, takymto sposobom sa bude tusim vek dievcat znizovat a vek muzov zvysovat..
    publikované: 22.01.2011 11:26:52 | autor: euterpe (e-mail, web, autorizovaný)
  5. euterpe
    ==zomrela mama v najkritickejšom veku.==dievčina stratila detstvo, už nie je schopná uvažovať na úrovni seberovných. Že má 22 ročného priateľa, predsa je normálny rozdiel. Až na to, že ona je pod zákonom a možno on to vie, je rozumný.

    ==Chápete, mám zajačika a baví ma hovoriť to. ==tak tomuto ja nerozumiem. Nemyslíš, že on to môže chápať, ako znevažovanie? Vidí sa mi, že je dospelejší, ako ty.

    ==v podobe Tomášovho vzťahu==si si istá, že by ti iná pri ňom vyhovovala? Sestry dokážu na bratov žiarliť, hlavn vtedy, keď boli bratovými miláčikmi, a zrazu nie sú.

    Súhlasím s tebou, ==takáto mladá naivná holka je ideálny terč jeho dojemných amorových šípov, alebo si proste nevie zohnat rovnocennú ženu.==Veľa dievčat si vraj hľadá muža na otcov obraz. Čo ak im takýto muž vyhovuje, aj keď nám sa to zdá smiešne? Ono to môže byť i tým, že muži nechcú dospieť, dospievAť, stárnuť. Iniciatíva u takýchto pre/zrelých mužov je obyčajne z ich strany a obyčajne zohráva roľu i ich BK

    publikované: 22.01.2011 11:38:05 | autor: vasilisa26 (e-mail, web, neautorizovaný)
  6. vasilisa
    po prvé, Tomáš nie je moj brat, je to moj kamarat..to boli dva rozdielne odstavce. pre informaciu, moj brat, o koho frajerke pisem, zomrel. Mozno preto to nedokazem prijat. Pre uplnost informacii. A ubepecujem ta, ze som nikdy nebola ziarliva sestra, s mojimi svagrinami mam dobre vztahy.
    ad k mojmu priatelovi - zaujimave ako nas vies porovnvnat na zaklade jednej vety, ktoru som ani nemyslela vazne. Trochu predsudok nie?

    a stojim si za tym, ze to nie je normalny rozdiel. neobvinujem ju, obvinujem toho chlapa, ktory by mal mat moralne zabrany.
    publikované: 22.01.2011 11:48:41 | autor: euterpe (e-mail, web, autorizovaný)
  7. proste
    zjednodusujes veci, ktore za sebou maju minulost, pozadie a su hlbsie.
    publikované: 22.01.2011 11:50:09 | autor: euterpe (e-mail, web, autorizovaný)
  8. euterpe
    prepáč, to s tvojim bratom mi je ľúto. Máš pravdu, ja nepoznám pozadie, nepoznám hĺbku a ty si s nimi nie každý chvíľu, aby si vedela do detailov posúdiť, kto z koho. Čo ak to obom práve tak vyhovuje?

    To, že si nemyslela vážne vetu o tvojom priateľovi, aj to som si myslela, že je to tak. Ja sa predsa nechcem tu hádať, ani ťa presviedčať, ako to je. Ja som sa len skúsila pozrieť očami tvojho priateľa, keby si pred priateľkami ho predstavila ako svojho zajačíka, či by bol nadšený. Tebe by sa páčilo, keby o tebe hovoril ako : Toto je moja starena.

    22 ročný mladý muž je na jednej strane plnoletý, ale na druhej nemusí byť dospelý. Nie je to tiež z tvojej strany predsudok? Okrem toho som tiež s tebou súhlasila, že môže dôjsť k trestnému činu, pokiaľ by ho usvedčili, že má sex s 15. Ďalšia vec, koľko je dievčat, čo vyzerajú staršie a priratávajú si rôčky? Ale jednoznačne súhlasím, že je zodpovedný dospelý, ale nemusí byť iniciátorom, ani vinným. Vlastne vinnými, nemusia byť oboja.

    Ja si predstavujem rozhovor o zajačikoch takých, ako spomína HB 88.
    publikované: 22.01.2011 12:03:53 | autor: vasilisa26 (e-mail, web, neautorizovaný)
  9. vasilisa
    mne by sa napríklad páčilo oslovenie zajačik :-) ..ale asi nie na verejnosti pred priateľmi, skôr v súkromí. No aktívne si teraz nikoho nehľadá. Už to bude rok v marci..
    publikované: 22.01.2011 13:58:29 | autor: helloboy88 (e-mail, web, autorizovaný)
  10. oprava
    M .. nehľadám
    publikované: 22.01.2011 13:59:46 | autor: helloboy88 (e-mail, web, autorizovaný)
  11. HB 88,
    že by som si ťa na pár týždňov prenajala? Do súkromia. Lenže po čase, ja by som sa chcela na verejnosti s tebou pýšiť, maznať sa, žiadať od teba nemožné a ty by si mi musel vo všetkom vyhovieť? Hmmmm Súhlasil by si byť takýmto zajačíkom? Zahrala by som sa na Betsy Taylor alebo Elena Ivanovna Diakonova /Gala Dalí/.
    publikované: 22.01.2011 17:25:55 | autor: vasilisa26 (e-mail, web, neautorizovaný)
  12. vasilisa
    láska nie je využívanie :-(
    publikované: 22.01.2011 18:49:08 | autor: helloboy88 (e-mail, web, autorizovaný)
  13. ..
    nechajte zajacikov tak, prosim vas..aby sa clovek bal pouzivat ironiu v pismenach, tak uz hned ponizuje svojho partnera, ktory by sa na tomto celom akurat tak zasmial.

    Hell..podla mna je dobre vediet si dat pauzu od randenia..Mam kamosku co skace zo vztahu do vztahu a vidim co to na nej zanechava..Nema cas sa zahojit..Teda neviem, ci si v tomto stave dobrovolne alebo nedobrovolne..len taky postreh.
    publikované: 22.01.2011 19:16:18 | autor: euterpe (e-mail, web, autorizovaný)
  14. HB 88,
    súhlasím, aj som to v prvom komente napísala,
    seba/irónia je dobrá vec
    publikované: 22.01.2011 19:55:52 | autor: vasilisa26 (e-mail, web, autorizovaný)
  15. nahodou,
    to bolo zlate zajacikovske v tomto kontexte.ja by som sa do teba nepustila:-))
    publikované: 22.01.2011 21:56:39 | autor: bonnie (e-mail, web, autorizovaný)
  16. Bonnie,
    naozaj si myslíš, že somso do Euterpe pustila?
    publikované: 22.01.2011 22:03:25 | autor: vasilisa26 (e-mail, web, autorizovaný)
  17. o styri mesiace
    som starsia ja, naviac je tam rozhranie rokov, takze to vyzera, ze som starsia o rok...neviem, cim to bolo, no takmer vzdy som mala mladsieho priatela...
    ked sa clovek s niekym zoznami , nepyta sa hned na datum narodenia, teda aspon ja nie...celkove som nemala vela priatelov, aby to tu zase nevyznelo, ze som ich menila ako pancuchy (ponozky som vtedy nenosila takmer vobec, preto ich nepouzivam na priklad)
    najkrajsie, najidealnejsie manzelstvo, ake som mala moznost poznat, bolo manzelstvo rodicov mojej najlepsej kamaratky , bol medzi nimi stvorrocny vekovy rozdiel - mama bola ta starsia...poznala som ich desiatky rokov, navstevovala az do ich smrti - zomreli mesiac po sebe...
    podchvilou si na nich spomeniem a hnevam sa sama na seba, ze nie som taka povaha, ako bola teta...
    publikované: 22.01.2011 22:16:25 | autor: SoB (e-mail, web, neautorizovaný)
  18. vas,
    nie,nesledovala som,kto konkretne,len som v komentoch nadobudla dojem,ze niekomu ten jej "zajacik" nesedel.neber ma tak vazne,pre mna je zajacik ok aj ked je mladsi o den:-)
    publikované: 22.01.2011 23:31:06 | autor: bonnie (e-mail, web, autorizovaný)
  19. Bonnie,
    nízky vekový rozdiel z vonkajšieho vzhľadu ani nevidieť. Beriem, vy to tak vidíte a teší vás to. Hlavne keď si/je zamilovaná. Z môjho pohľadu o zajačikoch uvažujem, keď je vekový rozdiel väčší ako 10.
    Tak ako som napísala, nepoznám pozadie, ale nie vždy, čo sa nám z pozorovania zdá jasné, také nemusí byť. Na dedine, keď sa všetci v lete na rínku stretávajú od 10 rokov, býva i to, že sa zamiľuje 18 ročný chalan do 13. Na sex hrádky myslia, len tí narušenejší, ale medzi nimi, môže ísť od kamarátskeho vzťahu, cez priateľstvo, až po manželstvo. Nestáva sa to často, ale stáva. Hlavne, tak ako píše Euterpe, ak dievčina stratí rodiča. Mentálne dospeje oveľa skôr. Netvrdím, že takýmto vzťahom fandím. Takže nie len z mojej strany je predsudok. Ja nechcem zatracovať Euterpe názor, ale ani môj si nedám zobrať. Nesúhlasila som, že ==Chápete, mám zajačika a baví ma hovoriť to.== za to sa ospravedlňujem, že ona to, ako píše, nebrala vážne.....
    publikované: 23.01.2011 06:27:28 | autor: vasilisa26 (e-mail, web, autorizovaný)
  20. vas,
    ja tomu rozumiem:-)idem ti napisat a nieco akutne vyzobrat:-))
    publikované: 23.01.2011 14:43:32 | autor: bonnie (e-mail, web, autorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014