euterpe

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

O stavoch z bezfiltrového monitora a letných rozchodoch

Normálne sa bojím kamarátov spýtať, ako sa má frajer, frajerka, lebo najčastejšia odpoveď je "Hm, rozišli sme sa" a podľa okolností buď nostalgické očká na štýl anime alebo koketný úsmev číslo 23,5 že akože "Šak slovenské more je plné mladých rybeniek, ktoré sú čoraz hlúpejšie a ľahko oblbnuteľné, muhaha".
Leto je divné, všetci sa rozchádzajú. Dlhodobé, krátkodobé vzťahy, všetko jedno. Asi im tie 35 stupňové horúčavy nerobia moc dobre. Alebo naopak, robia im až príliš dobre. Podľa mňa z takého koncentrovaného slnečného lúča môžete chytiť iné stavy. Ja som napríklad včera mala stavy aj z monitora bez filtra a následnej bolesti hlavy. Hotová nirvána o druhej ráno, vtedy ľutujem , že mám izbu sama a nemám si svoje nirvány na kom vybiť.

Normálne sa bojím kamarátov spýtať, ako sa má frajer, frajerka, lebo najčastejšia odpoveď je "Hm, rozišli sme sa" a podľa okolností buď nostalgické očká na štýl anime alebo koketný úsmev číslo 23,5 že akože "Šak slovenské more je plné mladých rybeniek, ktoré sú čoraz hlúpejšie a ľahko oblbnuteľné, muhaha". Neviem, či tá 2009 má v sebe niečo negatívne a srdcovolámacie, možno by som sa mala začať kvôli tomu venovať čiernej mágií, mám pocit, že tomu musím prísť na kĺb.

Ale potom tu máme väčší výber siekt, ktoré nám dávajú odpovede na naše otázky. Moje top 2 sú Vesmírni lidé a Jehovisti. Podľa mňa by mali urobiť nejakú fúziu, to by bolo celkom zábavné. Budeme na tejto zemi žiť farebne a šťastne a všetci sa budeme usmievať spolu s blonďavým Aštarom Šeranom v strede kukuričného poľa a veliteľ vesmírnej flotily Ptaah pošle gardu, aby strážila zhora ekologickú čistotu planéty. Júj, idylka. A čo ešte, keď sa začneme krížiť a príde nadčlovek. Pekná budúcnosť.

KT je s frajerom už štyri roky, hovorí že sa cíti ako v manželstve a že vôbec neprejavuje, že ju ľúbi. Že kedysi spolu mali sex na strome na Železnej a skúšali gymnastické polohy na preliezke pri jazere a teraz sa stále hádajú a nemajú chuť. A keďže sex je podľa nej 50 percent vzťahu plus keď pridá, že jej neprejavuje lásku, je bezradná. Tak sa potom zamiluváva inde. Ale tohto tiež furt lúbi ako koňa, aj keď už na inom leveli.
-Povedz mi, čo mám robiť, Eu.
-Už som ti povedala môj postoj, hlavne ukonči jeden vzťah predtým, než začneš druhý. A vieš čo? Nauč sa žiť sama, bez vzťahu.
-To nezvládnem, za ten čas vzťahu s M-om som stratila príliš veľa ľudí.
-To zvládneš. A prečo sa ma stále pýtaš na moje názory, keď si aj tak urobíš po svojom a zoberieš radu, ktorá je najbližšia tomu, čo chceš aj tak urobiť?
-Čo rýpeš? Robím si zbierku názorov mojich kamarátov, chcem vedieť čo si myslíš.
-Aj tak nikdy neurobíš, čo ti hovorím ja, som na teba príliš konzervatívna.
-Ale aj tak chcem vedieť, čo si myslíš.


Nekonečný kolotoč, nekonečné rady, ktoré zrejme zostanú nevyužité a zrejme si aj tak začne s niekym ešte predtým, ako toto ukončí, aby mala poistku, lebo naozaj nevie byť sama. Ale tak mám štipku viery v túto moju KT.

S, ktorá po 2 mesiacoch zistila, že chlapec sa chce s niekym vyspať, ale asi je príliš starosvetský na to, aby si zohnal niekoho na jednu noc, nie je "ten typ chlapa" a akonáhle zistil, že od S to nedostane hneď, vychladol a jde o dúm dál.

Mnoho ďalších príbehov starej mamy na dobrú noc, kde sa ľudia trápia jak v prototype Rosamunde P, ci Danielle S. Len tu nemajú zaručený ten šťastný koniec. Aké fajn by bolo pozrieť na koniec knihy nášho života, či všetko bude v poriadku, ako nám to spomínaná stará mama sľubuje, keď už sme v stave medzi bdením a strelenými snami.

Lebo občas to v rukách máme, občas nie, či už to pripustíme, alebo nie, náhoda existuje, nech si Spinoza aj Forrest Gump hovoria, čo chcú. Ono hej, z pohľadu toho tam hore to náhoda nie je, ale On má iné ponímanie času ako my. Náhoda existuje a preto je ten život taká psina.

amor fati | stály odkaz

Komentáre

  1. uz leto konci
    a ja som Ta objavila az teraz...opakujem, dobre sa citas:)
    publikované: 15.09.2009 19:48:41 | autor: hanka (e-mail, web, autorizovaný)
  2. hanka
    dakujem a som velmi rada..dlho som sa mucila pod nickom ktory vsetci poznali a mala som brzdy..teraz nemam ((:
    publikované: 15.09.2009 20:40:20 | autor: euterpe (e-mail, web, autorizovaný)
  3. jajajajaaaj
    teraz mucis Ty mna...ani nezaspim, ked neviem, pod akym nickom si pisala doteraz...vytratilo sa viac dobrych blogerov, ktoraze si to Ty ?
    Slubujem, ze neprezradim dalej:)
    publikované: 15.09.2009 20:42:10 | autor: hanka (e-mail, web, autorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014