euterpe

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Ako rozmasírovať hrboľ na ženskom egu alebo čo všetko majú chlapi v moci

Naše ženské ego sa skladá z drobných molekúl komplexov. Mám veľa krásnych kamarátok, ktoré sú totálne nechápavé. V zmysle, že nevedia pochopiť, že žiaria jak nové neónky.

O chlapskom egu sa píšu tony článkov. Všetci chápeme, že potrebuje byť masírované, hlavne keď to je v každom ženskom časopise, ktorý si aj tak každá kupujeme. Aj keď stoja 70 korún(hej, viem že euro už ráčilo doraziť) a keď ho dočítame, zistíme, že tam nie je zhola nič. A aj tie Zakázané strany už stoja za prd. Erotické pomôcky si môžeme hodiť do desiny na stú, teda gúgľa a vyhodí nám to viac info.

Ale čo ženské ego? Veď to nie je oxymoron. Svoje poznatky som chcela podložiť vyššie spomenutým gúgľom, až na to, že bastard zradil. Pre „mužské ego“ hodilo 45 100 odkazov a pre “ženské ego“ 51 600. Ale keď sa na danú problematiku pozrieme zblízka, zistíme, že AHA! Je tam podraz, lebo mnohokrát to nie je jeden výraz, ale poskladané z rôznych. Negácia negácie, bla bla, proste výsledok je, že mám pravdu. Keby ste ma poznali, vedeli by ste, že týmto nemenným koncom uzatváram väčšinu mojich voľnoočných pozorovaní.

A ako perlička, slovné spojenie „ženská duša“ má rovných 121 000. Osobne preferujem ego.


Naše ženské ego sa skladá z drobných molekúl komplexov. Mám veľa krásnych kamarátok, ktoré sú totálne nechápavé. V zmysle, že nevedia pochopiť, že žiaria jak nové neónky.

A na to máme chlapov. Asi som povrchná, ale mne zlepší deň, keď na mňa zatrúbi auto. Teda, ak to neni prípad, že mu skáčem do dráhy. Chápeme sa. Keď mi povie niekto „Dobrý deň, krásna slečna“.Keď na mne chlapovi visí pohľad. Pomáha to môjmu egu. Chlapi si väčšinou aj tak nevšimnú to, čo my považujeme za tretiu svetovú spáchanú na našom ksichtíku či postave, kým im to sami nepovieme. Sú ako krtkovia na dennom svetle, a aj za to ich milujeme.

Horšie sú komplexy intelektuálne. Také mávam. Mám pár nepríjemne inteligentných a rozhľadených kamarátov. Neskutočne rada ich počúvam. Prejde hodina dve a ja si uvedomím, že ma nejaký ich názor kyselinovo žerie, ale neviem oponovať a hájiť sa. Zároveň si uvedomím, že ja nemám v rukáve žiadnu takúto story. Po takomto stretnutí si vždy poviem, že budem pravidelne čítať Sme a .týždeň a prečítam odbornú literatúru.A rozdrvím ich špičkou podpätku. Ale samozrejme, ťapa história sa opakuje v cykloch.

Na tieto komplexy už nepomôžu chlapi. Tu si pomôžeme už len samé, dámy. Len ten posratý cyklus sa ťažko ruší.

Najlepšie je neriešiť. Ale to my asi nedokážeme, nie?


amor fati | stály odkaz

Komentáre

  1. nastastie babske casaky necitam...
    NASTASTIE radsej citama tyzden alebo dolezite.sk :) fuuu... rada prerada som :)
    a pochvala jasneze masiruje ;)
    publikované: 15.09.2009 21:42:24 | autor: kiti (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. euterpe :)
    si zabudla na to , keď ego jednej ženy zrovná druhá žena :) tým najrafinovanejším spôsobom :)
    publikované: 15.09.2009 21:46:37 | autor: iris (e-mail, web, neautorizovaný)
  3. kiti
    ja to kombinujem, odporucam Evu s .tyzdnom na jedno posedenie (:

    iris, mas pravdu, to mi nedoslo (:
    publikované: 15.09.2009 21:59:32 | autor: euterpe (e-mail, web, autorizovaný)
  4. zenske onee necitam ani ja
    obcas Tyzden a Respekt, ked donesie domov syn...na nete prelistujem, co nove, kto sa zase hada a mozem ist do slovneho suboja s hocikym:)
    Lenze...mne uz nik nepovie - krasna slecna - ani s prizmurenym okom:)
    publikované: 15.09.2009 22:10:11 | autor: hanka (e-mail, web, autorizovaný)
  5. a vy tam krasna slecna co tyzden a respekt citate :)
    co vy zas toto... tu depkarcite ze krasna nekrasna... krasna a mlada... a navyse boooohooooovskaaaaa :)
    publikované: 15.09.2009 22:50:00 | autor: kiti (e-mail, web, neautorizovaný)
  6. Kiti:))
    Ty jedna gerontofilka:)))))
    Mohla by si vyhlasit zbierku za zachranu hroznej prezierajucej sa babizne, ktora sa o seba nestara, kasle na modu, jej najvacsim potesenickom je kus zvanca...tak...priznanim sa mi ulaviloo:)
    Teraz si pockam, ci ma niekto dokope do telocvicne, zamkne predo mnou spajzu, chladnicku, bude ma 24 hodin strazit, aby som jedla umiernene a hybala sa nadpriemerne...
    zatial mam najradsej pohyb cokolady s orieskami z ruky do ust a popri tom otacanie stranok v knihe ci v novinach ...
    publikované: 16.09.2009 10:15:13 | autor: hanka (e-mail, web, neautorizovaný)
  7. heh, si podarená
    asi zavítam častejšie :) súhlas. a zdieľam sklamanie zo Zakázaných strán :)) už som presedlala na inú lahôdku pre moju ženskú dušu a keď sa mi náhodou ešte Eva dostane do rúk, vždy krútim hlavou nad tým, že - toto ??? za toľko ??? fakt ?????
    publikované: 17.09.2009 17:10:59 | autor: passion (e-mail, web, autorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014